Wat ze over ons zeggen

Bij Wetswinkel Nijmegen streven we ernaar om cliënten daadwerkelijk verder te helpen met hun juridische vragen of moeilijkheden en hen van een praktisch advies en de benodigde hulp te voorzien. We vinden het daarbij ook belangrijk om te horen hoe cliënten onze hulp hebben ervaren. Hieronder treft u enkele ervaringen aan van cliënten die u reeds voor gingen en hun ervaringen met ons hebben gedeeld.

De medewerkers waren open en ik voelde me serieus genomen. Zij hebben mij duidelijkheid gegeven in wat voor mij de beste volgende stap is. Fijn dat ik langs deze weg bij mijn juridische probleem geholpen ben door mensen die weten waar ze het over hebben.

19 december 2019

Het advies was erg uitgebreid. Het advies werd goed en voor mij begrijpelijk uitgelegd. Ik werd verrast door het advies, omdat de adviseurs mij tips gaven op gebieden welke mij niet waren opgevallen en waardoor ik nu beter voor mezelf kan opkomen en in mijn recht zal staan.

22 november 2019

Erg duidelijk advies ontvangen met een heldere beschrijving van de zaak, uiteenzetting van de juridische gronden waarop het advies is gebaseerd (regels en definities) en tenslotte een praktisch advies. In het advies is goed meegedacht met mij en het heeft mij het duwtje gegeven dat ik nodig had.

14 juli 2019

In een korte tijd een deskundig en ruimhartig antwoord waarvoor duidelijk tijd is vrijgemaakt.

24 november 2019