Wat ze over ons zeggen

Bij Wetswinkel Nijmegen streven we ernaar om cliënten daadwerkelijk verder te helpen met hun juridische vragen of moeilijkheden en hen van een praktisch advies en de benodigde hulp te voorzien. We vinden het daarbij ook belangrijk om te horen hoe cliënten onze hulp hebben ervaren. Hieronder treft u enkele ervaringen aan van cliënten die u reeds voor gingen en hun ervaringen met ons hebben gedeeld.

Snelle analyse van onze feiten, vaststellen van onze hulpvraag en afronding met antwoord binnen een week. De vervolgstappen en mogelijkheden waren mij duidelijk.

18 juli 2022

Prettig, laagdrempelig en ontspannen sfeer. Er was voldoende tijd om mijn vraag duidelijk over te brengen. Mijn verhaal werd met aandacht en notities vastgelegd.

14 juli 2022

Tijdens het gesprek was er veel begrip voor mijn probleem. Heldere prettige communicatie. Ze zijn professioneel op juridisch vlak en voor zover ik kan beoordelen was het een zorgvuldig gevoerd gesprek

28 juni 2022

Ze bieden een luisterend oor. Daarnaast is in een later stadium contact met mij opgenomen om aanvullende vragen te stellen. Hieruit blijkt wel dat er serieus gehandeld wordt. De Wetswinkel heeft inmiddels meerdere zaken voor mij behandeld. Ik heb steeds heldere adviezen gekregen waaruit ik mijn eigen conclusies kon trekken.

5 juni 2022