Wat ze over ons zeggen

Bij Wetswinkel Nijmegen streven we ernaar om cliënten daadwerkelijk verder te helpen met hun juridische vragen of moeilijkheden en hen van een praktisch advies en de benodigde hulp te voorzien. We vinden het daarbij ook belangrijk om te horen hoe cliënten onze hulp hebben ervaren. Hieronder treft u enkele ervaringen aan van cliënten die u reeds voor gingen en hun ervaringen met ons hebben gedeeld.

Uitstekend advies ontvangen. Het was to the point, richt zich systematisch op de vragen die we hebben gesteld en komt tot heldere conclusies. Dat het advies onze positie ondersteunt, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Mijn wederpartij was na kennisneming van het advies (dat mijn standpunt ondersteunde) inschikkelijker en het advies heeft in de onderhandelingen duidelijk als breekijzer gewerkt. Hartelijk dank!

14 februari 2021

Bedankt voor de hulp. Het geschil met mijn werkgever is uiteindelijk goed opgelost en mijn achterstallige loon is volledig uitbetaald. Dit was zeker mede door jullie bijstand en het feit dat de werkgever hier weet van had. Super!

3 januari 2021

Erg duidelijk advies ontvangen met een heldere beschrijving van de zaak, uiteenzetting van de juridische gronden waarop het advies is gebaseerd (regels en definities) en tenslotte een praktisch advies. In het advies is goed meegedacht met mij en het heeft mij het duwtje gegeven dat ik nodig had.

14 juli 2019

De medewerkers waren open en ik voelde me serieus genomen. Zij hebben mij duidelijkheid gegeven in wat voor mij de beste volgende stap is. Fijn dat ik langs deze weg bij mijn juridische probleem geholpen ben door mensen die weten waar ze het over hebben.

19 december 2019