Wat ze over ons zeggen

Bij Wetswinkel Nijmegen streven we ernaar om cliënten daadwerkelijk verder te helpen met hun juridische vragen of moeilijkheden en hen van een praktisch advies en de benodigde hulp te voorzien. We vinden het daarbij ook belangrijk om te horen hoe cliënten onze hulp hebben ervaren. Hieronder treft u enkele ervaringen aan van cliënten die u reeds voor gingen en hun ervaringen met ons hebben gedeeld.

Snelle analyse van onze feiten, vaststellen van onze hulpvraag en afronding met antwoord binnen een week. De vervolgstappen en mogelijkheden waren mij duidelijk.

18 juli 2022

Prettig, laagdrempelig en ontspannen sfeer. Er was voldoende tijd om mijn vraag duidelijk over te brengen. Mijn verhaal werd met aandacht en notities vastgelegd.

14 juli 2022

Tijdens het gesprek was er veel begrip voor mijn probleem. Heldere prettige communicatie. Ze zijn professioneel op juridisch vlak en voor zover ik kan beoordelen was het een zorgvuldig gevoerd gesprek.

28 juni 2022

Ze bieden een luisterend oor. Daarnaast is in een later stadium contact met mij opgenomen om aanvullende vragen te stellen. Hieruit blijkt wel dat er serieus gehandeld wordt. De Wetswinkel heeft inmiddels meerdere zaken voor mij behandeld. Ik heb steeds heldere adviezen gekregen waaruit ik mijn eigen conclusies kon trekken.

5 juni 2022

Er werd goed naar me geluisterd, en de nodige opvolgende vragen werden gesteld. Verder was iedereen erg vriendelijk. Ik begreep sommige zinnen niet helemaal, maar die werden later in het advies uitgelegd. Verder was het advies duidelijk geformuleerd en waren de kopjes erg prettig om het leesbaarder te maken. Ik ben heel goed geholpen, en in mijn eentje had ik deze conclusies nooit getrokken.

12 mei 2022

Ik vond het prettig dat er goed geluisterd werd. Ze nemen de tijd voor je en stellen goede vragen. Mijn vragen zijn snel, serieus en uitgebreid behandeld.

10 mei 2022

Er werd met aandacht geluisterd en naar individuele vraagstukken gekeken (i.p.v. alleen algemene vragen). Heel duidelijk en helder uitgelegd. Juridische taal is af en toe wat indirect of lastig te begrijpen maar door de begripsomschrijvingen, conclusies en verbeteringen is het advies goed overgekomen. Al met al een erg duidelijk en goed advies. Ook fijn dat het toegankelijk is voor iedereen.

20 april 2022

Ik had het gevoel dat er erg aandachtig naar mijn vragen werd geluisterd. Aan al mijn vragen werd aandacht besteed, waardoor ik op een volledige wijze mijn verhaal kon doen. Gratis en zorgvuldige juridische hulp zou ik iedereen die dat nodig heeft aanraden.

16 april 2022

Prettig en open contact. De studenten geven je de ruimte om je verhaal te doen. Daarnaast worden er goede vragen gesteld en we zijn goed ingelicht over het verdere verloop van de procedure. We zijn gewezen op regels waar wij niets van wisten, maar die wel een rol spelen. Dit was erg fijn. Dankzij het advies staan we sterker in het geschil.

30 januari 2022

Kundige mensen, direct gerichte vraagstelling, vriendelijke in de omgang, alles gericht om te komen tot de kern van ons probleem. En alles in een vriendelijke sfeer. Het advies is voor ons volledig duidelijk. Er kan niets aan verbeterd worden. In een prettige sfeer snel to the point komen, zonder omwegen direct naar de kern van het probleem.

30 januari 2022

De studenten zijn behulpzaam en oprecht. Het advies is in een
overzichtelijk verslag uitgetypt en alle relevante punten zijn benoemd. Ze verdiepen zich echt in de vraag die je ze stelt.

30 januari 2022

Uitstekend advies ontvangen. Het was to the point, richt zich systematisch op de vragen die we hebben gesteld en komt tot heldere conclusies. Dat het advies onze positie ondersteunt, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Mijn wederpartij was na kennisneming van het advies (dat mijn standpunt ondersteunde) inschikkelijker en het advies heeft in de onderhandelingen duidelijk als breekijzer gewerkt. Hartelijk dank!

14 februari 2021

Het advies gaf precies antwoord op onze vragen!

14 februari 2021

Er zat ontzettend veel diepgang in de casus, goede uitleg en bruikbaar advies.

13 februari 2021

Heel fijn dat mensen gratis geholpen kunnen worden.

12 februari 2021

Het advies was duidelijk en uitgebreid, geen verbetering nodig!

20 januari 2021

Medewerkers luisterden goed naar mijn verhaal en doen goed hun werk. Super goed geholpen.

18 januari 2021

Diepgaand advies ontvangen. Er is duidelijk met zorgvuldigheid en deskundigheid naar mijn casus gekeken. Het advies geeft mij het vertrouwen dat ik nodig heb om door te gaan. Mijn dank is enorm.

17 januari 2021

Ik vond gehoor op een moment dat ik het heel hard nodig had. Het advies was duidelijk en informatief. Goede adequate hulp!

16 januari 2021

Bedankt voor de hulp. Het geschil met mijn werkgever is uiteindelijk goed opgelost en mijn achterstallige loon is volledig uitbetaald. Dit was zeker mede door jullie bijstand en het feit dat de werkgever hier weet van had. Super!

3 januari 2021

Grondig advies! Het is fantastisch dat dit op deze manier kan!

20 november 2020

Zeer helder en eerlijk advies! Men krijgt zo goed zicht op (onbekende en lastige) zaken. Bedankt voor alles!

6 november 2020

De medewerkers toonden een combinatie van deskundigheid, begrijpend luisteren, eerlijkheid en duidelijkheid.

7 oktober 2020

Communicatie is duidelijk en (nader) overleg is altijd mogelijk. Het juridische advies was heel degelijk en zorgvuldig onderbouwd.

30 september 2020

Snel juridisch advies over moeilijke zaken. Ondersteuning bij acties, bijvoorbeeld bij het opstellen van juridische (voorbeeld)brieven. Bedankt dat jullie er zijn!

24 september 2020

Goede service, vakwerk en dat zonder kosten.

22 juli 2020

Er wordt veel moeite gedaan door de medewerkers en er wordt nuttig, uitgebreid en overzichtelijk advies gegeven.

10 april 2020

Vriendelijke mensen met een goed en duidelijk advies.

25 maart 2020

De medewerkers waren heel vriendelijk, behulpzaak en geïnteresseerd. Ze hebben mij goed geholpen.

2 maart 2020

Goed gesprek gehad waarbij goede vragen werden gesteld ter verduidelijking en alle benodigde gegevens snel werden genoteerd. Naderhand bleken nog meer gegevens nodig om een compleet advies te kunnen geven en daar namens ze heel netjes en correct contact over op. Het uiteindelijke advies is duidelijk uitgelegd en overzichtelijk.

5 februari 2020

De medewerkers waren open en ik voelde me serieus genomen. Ze hebben mij duidelijkheid gegeven in wat voor mij de beste volgende stap is. Fijn dat ik langs deze weg bij mijn juridische probleem geholpen ben door mensen die weten waar ze het over hebben.

29 december 2019

In korte tijd een deskundig en ruimhartig antwoord waarvoor duidelijk tijd is vrijgemaakt.

24 november 2019

Het advies was erg uitgebreid. Het advies werd goed en voor mij begrijpelijk uitgelegd. Ik werd verrast door het advies, omdat de adviseurs mij tips gaven op gebieden welke mij niet waren opgevallen en waardoor ik nu beter voor mezelf kan opkomen en in mijn recht zal staan

22 november 2019

Medewerkers gingen vertrouwelijk om met de informatie, reageerden snel en hebben al mijn juridische vragen uitgebreid uitgezocht.

12 november 2019

Erg duidelijk advies ontvangen met een heldere beschrijving van de zaak, uiteenzetting van de juridische gronden waarop het advies gebaseerd is (regels, definities) en tenslotte een praktisch advies. In het advies is goed meegedacht met mij en het heeft mij het duwtje gegeven dat ik nodig had.

14 juli 2019

Prettig en duidelijk gesprek gehad met geïnteresseerde medewerkers. Uiteindelijk een gedegen advies ontvangen waarin het juridische probleem helder was verwoord en waarin relevante regelingen aangereikt werden die van toepassing en helpend zijn. Duidelijke opbouw van het advies en goed samengevat in een conclusie. Tevreden.

10 mei 2019

    Laat hier uw recensie achter