Partners

rozon_horizontaal
Vereniging ROZON
Het Rechtswinkel Overleg Zuid-Oost Nederland (Rozon) is de overkoepelende organisatie voor de bij haar aangesloten rechtswinkels. Rozon werkt vanuit de Radboud Universiteit en vormt de schakel tussen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en rechtswinkels in de regio Zuid-Oost Nederland.
LSR-Logo_grijs
Landelijk Studenten Rechtsbureau
Het Landelijk Studenten Rechtsbureau staat hbo- en universitaire studenten (gratis) bij in collectieve zaken. Zodra we merken dat een probleem meerdere studenten raakt, zoeken we naar een juridische oplossing. Daarnaast zijn we de overkoepelende organisatie van twaalf lokale rechtsbureaus, die voor je klaar staan om meer individuele vragen te beantwoorden. Wij sturen je vraag door naar een van deze rechtsbureaus of behandelen hem zelf.
Radboud_universiteit
Radboud Universiteit Nijmegen
De Radboud Universiteit is een brede, internationale en studentgerichte onderzoeksuniversiteit.
Wildenberg Advocaten
Wildenberg advocaten richt zich onder meer op particulieren. Daarbij is Nijmegen, Arnhem en Zuidoost-Nederland hun belangrijkste werkgebied. Zij hebben een scherp oog voor uw persoonlijke belangen.
Dat doen zij slagvaardig en met persoonlijke aandacht. Of het nu om letselschade of erfrecht gaat, om arbeidskwesties of familierecht, om huurzaken of echtscheiding, om verzekeringen of contracten. Hun gespecialiseerde advocaten zijn thuis op elk terrein..
Logo Eersterechtshulp
Eersterechtshulp
Biedt gratis rechtshulp in uw regio & online rechtshulp. Kijk voor meer informatie op www.eersterechtshulp.nl.